Ai gasit produsul de care aveai nevoie, adauga-l in cos, poti sa continui cumparaturile sau sa finalizezi comanda accesand butonul “Vezi cosul”. Completeaza formularul de comanda disponibil si trimite comanda.

Dupa plasarea comenzii un operator te va apela pentru confirmarea comenzii dvs. daca este cazul.

Pentru a cumpăra mărfuri prin intermediul site-ului nostru web, trebuie să aveți vârsta de cel puțin18 ani. Prin plasarea unei comenzi, confirmați că toate informațiile pe care le furnizați sunt corecte si complete. Comanda dvs. va fi procesată și expediată în 1-3 zile lucrătoare. Dacă există o întârziere neprevăzută, vă vom contacta. 

Vom folosi cea mai potrivită metodă de expediere în funcție de greutatea și valoarea comenzii dvs., aceasta include un serviciu de curierat, prin Nemo Express. Un e-mail de confirmare va fi trimis la expedierea comenzii dvs.. Dacă comanda a fost trimisă prin curier, vor fi incluse informații de urmărire AWB care vă vor permite să urmăriți online progresul comenzii.

Comenzile vor fi trimise la adresa de livrare pe care le-ați trimis pe formularul dvs. de comandă. Nu putem fi responsabili dacă adresa de livrare este incorectă. Nu putem să livrăm in cutia postală.
Samco Estate SRL își rezervă dreptul de a întârzia expedierea sau de a anula orice comandă suspectată de fraudă sau activitate neautorizată.

Aveti nevoie de ajutor?