Adiflex B 5Kg

125,00 lei TVA inclus

Aditiv elastifiant pentru membrane Aquamat si adezivi Isomat AK9, AK14, AK20. Ideal pentru suporturi instabile supuse vibratilor.

Fisa Tehnica Adiflex B

În stoc

SKU: S0113/5 Categorie:

Descriere

Adiflex B 5Kg, aditiv si agent de elastifiere pentru membrane hidroizolante pensulabile Aquamat si pentru adezivi Isomat AK9, AK14, AK20. Inlocuieste total sau partial apa de amestec. Este necesar pentru aplicatii pe suporturi instabile supuse vibratiilor sau la contractii-dilatatii. Utilizat pentru elastifierea mortarelor hidroizolante pe baza de ciment Aquamat. Cand suprafata ce urmeaza a fi hidroizolata prezinta sau poate prezenta fisuri capilare. Ideal pentru elastifierea adezivilor Isomat AK9, AK14, AK20 la montarea plăcilor pe suporturi supuse dilataţiilor, contracţiilor sau vibratiilor. Adiflex B 5Kg, bun elastifiant si altor mortare pe bază de ciment. Suprafata trebuie sa fie curatata de grasimi, ulei, praf, nivelata pe cat este posibil. Preferat umezita suprafata dar fara acumul de apa. Suprafetele poroase cum ar fi din beton sau placi de gipscarton trebuiesc date mai intii cu amorsa Uni Primer. In cazul in care flexibilitatea dorita este mai mica, 25kg de Aquamat pot fi amestecate cu 5kg de Adiflex-B plus o cantitate de apa (aprox.4kg), depinzind de lucrabilitatea dorita.

Elastifierea parţială a Isomat AK 20 si in cazul in care flexibilitatea dorita este mai mica, la 25kg de Isomat AK 20 pot fi amestecate cu 5kg de Adiflex-B, plus o cantitate de apa 3kg, aceasta depinzind de lucrabilitatea dorita. Indicativ pentru adezivi de plăci: 5-10 kg aditiv/sac de mortar de 25kg și pentru acoperiri cu microciment: 1-2kg. aditiv/sac de mortar de 25kg. Culoare: alb. Ambalaj: 5Kg.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg