Adium 110 1000Kg

4.995,00 lei TVA inclus

Aditiv lichid din noua generaţie, acționează ca superfluidizant pentru beton, reduce cantitatea de apă şi conferă o fluidizare de durată.

Fisa Tehnica Adium 110

În stoc

SKU: AD1000 Categorie:

Descriere

Adium 110 1000Kg, aditiv lichid pe bază de policarboxilat din noua generaţie. Acționează ca un superfluidizant pentru beton. Adaugă în timpul preparării betonului, se reduce consumul de apă până la 20%. Adăugat în betonul gata preparat, îmbunătățește semnificativ lucrabilitatea acestuia (beton fluid), fără a necesita apă suplimentară şi ofera mare durată de viaţă.
Creşterea semnificativă a rezistenţelor iniţiale şi finale ale betonului. Imbunătăţeşte lucrabilitatea si impermeabilitatea acestuia, provocând o raspandire de până la 62 cm inclusiv beton fluid, fără să necesite apă. Facilitează compactarea betonului si acţionează împotriva segregării. Reduce semnificativ contracţia de priză si evitarea fisurării betonului. Nu acţionează ca antrenor de aer si nu conţine cloruri sau alte componente corozive. Compatibil cu toate cimenturile de tip Portland. Certificat, cu marcaj CE, ca superfluidizant – puternic reducător de apă pentru beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 934-2: T3.1 şi T3.2, certificatul număr 0906CPR02412007/01.
Adium 110 1000Kg, superfluidizant inovativ din tehnologia modernă, pe bază de eteri policarboxilici. Este superior superfluidizanţilor clasici în privinţa eficienţei, dat fiind faptul că, adăugat în cantităţi mici, reduce semnificativ cantitatea de apă şi conferă o fluidizare puternică de lungă durată.
Ideal pentru prepararea betonului aparent, a betonului pompabil, indicat pentru betonarea fundaţiilor, subsolurilor, bazinelor, podurilor, canalelor, tunelurilor, staţiilor de epurare biologică, piscinelor si a sapelor pentru pardoseli cu incalzire.

Culoare: maro deschis. Consum: 0,60-1,40 kg la 100 kg de ciment. Ambalaj: canista 1000Kg.

Informații suplimentare

Greutate 1000 kg