Adium 130 220Kg

1.680,00 lei TVA inclus

Aditiv superfluidizant din noua generaţie pentru betoane transportabile pe distanţe lungi. Menţine lucrabilitate excelenta timp de 2 ore.

Fisa tehnica ADIUM-130

În stoc

SKU: Ad.220 Categorie:

Descriere

Adium 130 220Kg, aditiv superfluidizant pentru betoane transportabile pe distanţe lungi, din noua generaţie, pe bază de eteri policarboxilici. Menţine lucrabilitate excelenta a betonului in timp de 2 ore, creaza rezistenţe ridicate şi durată mare de viaţă a betonului. Adăugat la prepararea betonului, reduce necesarul de apă de amestec cu până la 20% şi creşte semnificativ rezistenţele iniţiale şi finale ale betonului. Imbunătăţeşte semnificativ lucrabilitatea provocând o raspandire de peste 63 cm beton autocompactat, fără să necesite apă în plus. Contribuie la o mai bună hidratare a cimentului având drept celui mai ridicat grad de utilizare a acestuia. Facilitează compactarea betonului, acţionează împotriva segregării. Reduce contracţia de priză si evitarea fisurării. Imbunătăţeşte impermeabilitatea acestuia. Nu acţionează ca antrenor de aer si nu conţine cloruri sau alte componente corozive. Certificat, cu marcaj CE, ca superfluidizant – întârzietor de priză – puternic reducător de apă pentru beton, în conformitate cu standardul ΕΝ934-2: T11.1 şi T11.2, cu certificatul numărul 0906-CPR-02412007/01.
Adium 130 220Kg, reducerea semnificativă a necesarului de apă şi fluidizarea puternică la dozaj mic. Constituie un sprijin pentru prepararea betonului cu rezistenţe ridicate, a betonului aparent, a betonului pompabil. Este indicat pentru betonarea fundaţiilor, subsolurilor, bazinelor, podurilor, canalelor, tunelurilor, staţiilor de epurare biologică, piscinelor si a sapelor pentru pardoseli cu incalzire. Culoare: maro deschis. Dozaj: 300-700 gr la 100 kg ciment (evitarea supradozajului). Ambalaj: Butoi 220 Kg.

Observaţii: dozare exagerată poate provoca segregarea agregatelor sau separarea apei betonului, rezultatul fiind afectarea rezistenţelor finale.

Informații suplimentare

Greutate 220 kg