Aquamat Flex 33Kg

266,00 lei TVA inclus

Membrana flexibila hidroizolanta, pensulabila, pentru baie, beci, subsol, soclu, piscina, terasa, balcon si rezervor de apa potabila.

Fisa Tehnica Aquamat Flex

În stoc

SKU: S833/33 Categorie:

Descriere

Aquamat Flex 33Kg, hidroizolatie lichida si pensulabila. Pe baza de mortar bicomponent , impermeabilizant flexibil. Format dintr-un mortar pe bază de ciment (component A) si o emulsie cu rasini (component B). După întărire formeaza o membrana fără rosturi şi îmbinări care confera urmatoarele avantaje: Optureaza fisurile si hidroizoleaza total impotriva presiunii hidrostatice pozitive pana la 5 atm, conform EN 12390-8. De asemenea poate rezista presiunii negative a apei si protejeaza betonul impotriva apei. Permeabilitate pentru vapori. Este adecvat pentru bai, beciuri, pivnite, subsoluri, socluri, piscine, terase, balcoane, rezervoare de apa potabila si aplicari pe suprafete care vin in contact cu alimente, in conformitate cu cerintele W-347. Este utilizat pentru impermeabilizarea suprafetelor de beton, tencuiala, caramida, piatra de ciment si mozaic, care prezinta sau poate prezenta fisuri capilare. Este ideal pentru hidroizolarea teraselor, balcoanelor si spatiilor umede (bai), care urmeaza sa fie acoperite cu placi ceramice. De asemenea este utilizat pentru hidroizolarea teraselor inversate, bazinelor subterane si a jardinierelor.

Poate fi utilizat si pentru hidroizolarea subsolurilor, la interior sau la exterior, impotriva umezelii sau apei sub presiune. Durabilitate si aderenta la suprafete umede fara grunduire prealabila. Aquamat Flex 33Kg, cu aplicare pensulabila usoara si economica. Este clasificat ca produs de protectie pentru suprafetele de beton in conformitate cu standardul EN 1504-2. Numarul certificatului 2032-CPR-10.11. Culoare: gri. Consum: 2-4 kg / mp. Ambalaj: 33 Kg(sac 25 kg + bidon 8 kg).

Informații suplimentare

Greutate 33 kg