Bevetol SPL 250Kg

1.820,00 lei TVA inclus

Aditiv superplastifiant, la prepararea betonului reduce necesarul de apa, creste rezistenta betonului si actioneaza impotriva segregarii.

Fisa tehnica Bevetol SPL

 

În stoc

SKU: SPL250 Categorie:

Descriere

Bevetol SPL 250Kg, aditiv lichid superplastifiant cu spectru larg. Adaugat la prepararea  reduce necesarul de apa de amestec si prin urmare raportul apa/ciment, avand ca rezultat cresterea semnificativa a rezistentei initiale si finale a betonului. Adaugat la beton gata preparat mareste lucrabilitatea acestuia si contribuie la o mai buna hidratare a cimentului avand ca rezultat realizarea celui mai inalt grad posibil de exploatare a lui. Bevetol SPL 250Kg, faciliteaza compactarea betonului, actioneaza impotriva segregarii componentilor sai si imbunatateste semnificativ lucrabilitatea sa. Reduce semnificativ contractiile din timpul prizei si evitarea fisurarii. Amelioreaza substantial impermeabilitatea betonului. Nu contine cloruri sau alte substante corozive si este compatibil cu toate tipurile de ciment Portland. Bevetol-SPL poate fi adăugat In apa de amestec, la prepararea betonului sau a mortarului si la amestecul gata preparat, inainte de utilizare

Pentru a se realiza o repartizare uniforma a Bevetol-SPL in masa materialului, este nevoie de o amestecare buna timp de 4-5 minute cu malaxorul. Certificat cu marcaj CE ca superplastifiant-întârzietor de priză puternic, reducător de apă pentru beton. Este in conformitate cu standardulΕΝ 934-2:T11.1 şi T11.2 cu certificatul numărul 0906-CPR-02412007/01. Culoare: maro închis. Consum: ca superplastifiant (tip G) 600-800gr./100kg. ciment si in doze mai mici actioneaza ca un plastifiant. Ambalaj: 250Kg.

Informații suplimentare

Greutate 250 kg