Domosil Construction 280ml

23,00 lei TVA inclus

Mastic elastomeric pentru astuparea şi lipirea rosturilor. Aderenţă mare la sticlă, aluminiu, lemn, PVC, beton si ceramica.

Fisa Tehnica Domosil Construction

În stoc

SKU: Sdo/280 Categorie:

Descriere

Domosil Construction 280ml, mastic elastomeric monocomponent, pe bază de răşini speciale pentru colmatare şi lipire. Aderenţă excepţională la toate materialele de construcţie, precum sticlă, aluminiu, lemn, PVC, beton si ceramica. Prezintă rezistențe mecanice ridicate, rezistență la îmbătrânire și la condițiile climatice -50C până la +120C. Este indicat pentru astuparea rosturilor de 3-50 mm. la interior si exterior, cu elasticitate deosebit de ridicată. Potrivit pentru utilizarea în bazinele de înot.
Domosil Construction 280ml, potrivit pentru utilizarea în bazinele de înot. Nu este recomandată utilizarea sa la acvarii. Temperatură de aplicare: +5C +40C. Suportul trebuie să fie curăţat de praf, materiale friabile si uleiuri. Se recomandă curăţarea rostului cu o pensulă sau cu o perie de sârmă şi apoi suflarea cu aer comprimat. Pentru evitarea murdăririi marginilor rosturilor, se va aplica o bandă de hârtie autocolantă dea lungul acestora, bandă care va fi îndepărtată imediat după astuparea rostului (înainte de începerea formării membranei).
Curăţarea uneltelor vor fi curăţate cu grijă, cu un diluant obişnuit, cât timp materialul este proaspăt. În cazul în care materialul s-a uscat, se va efectua curăţarea mecanică.
Consum: rost de 10mm x 10mm: 1 tub / 2,8ml. Rost de 5mm x 5mm: 1 tub / 11,2 ml. Culori: gri, alb. Ambalaj: tub de 280 ml. comanda la bax de 12buc.

Exista si ambalaj sub forma de baton/salam de 600 ml.

Informații suplimentare

Greutate 0280 kg