Epoxyprimer 500 10Kg

628,00 lei TVA inclus

Sistem epoxidic bicomponent pe bază de apă cu duritate ridicată şi rezistenţă mare la frecare. Aplicat pe suprafeţe uscate sau uşor umede.

Fisa Tehnica Epoxyprimer 500

În stoc

SKU: S0402.10 Categorie:

Descriere

Epoxyprimer 500 10Kg, un sistem epoxidic bicomponent pe bază de apă. Prezintă duritate ridicată şi rezistenţă mare la frecare. Poate fi aplicat pe suprafeţe uscate sau uşor umede, dar fără apă băltită. Epoxyprimer 500 10Kg, utilizat ca grund pentru Isoflex PU 500 si pentru alte sisteme poliuretanice atunci cand urmeaza sa fie aplicate pe suporturi neabsorbante sau peste straturi hidroizolante vechi. De asemenea poate fi utilizat ca grund, ca şi pentru prepararea unui material de chituire, cu adăugarea de nisip cuarţos pe suporturi pe bază de ciment, precum beton sau şapa, care urmează să fie acoperite cu răşini epoxidice din sistemul Durofloor. Pregătirea suportului suprafeţelelor de prelucrat trebuie: Să fie stabile si lipsite de materiale care împiedică aderenţa, precum praful, grasimi si materialele friabile. Să fie protejate de igrasie ascendenta.

În cazul aplicării de răşini epoxidice din sistemul Durofloor, vor fi respectate urmatoarele specificatii: După uscarea grundului, eventualele imperfecţiuni ale suportului, fisuri / găuri, vor fi şpăcluite cu Epoxyprimer 500, amestecat cu nisp cuartos cu granulatia 0,4mm.(in proportia 1:2 pana la 1:3 la greutate). Aplicarea sistemului Durofloor ales se face in 24-48 de ore de la grunduire. Uneltele vor fi curăţate temeinic cu apă, imediat dupa utilizare. Calitatea betonului sa fie minimum C20/25. Calitate şapă pardoseală cu conţinut de ciment 350kg./m3. Culoare: galben deschis. Consum: 150-200gr./mp./strat. Ambalaj: 10kg.(A+B).

Informații suplimentare

Greutate 10 kg