Flex Primer 20Kg

265,00 lei TVA inclus

Amorsa imbunatatita cu răşini, mare putere de penetrabilitate pe suprafete poroase le stabilizeaza si creeaza o aderenta ridicata.

Fisa Tehnica Flex Primer

În stoc

SKU: S224/20 Categorie:

Descriere

Flex Primer 20Kg, amorsa acrilica imbunatatita cu răşini si o mare putere de penetrabilitate. Aplicata pe suprafete poroase le stabilizeaza si creeaza o aderenta ridicata pentru vopsele, adezivi de placi, materiale si mortarelor acrilice. Mareste aderenta vopselei la suport, reduce consumul de materiale de finisaj, are putere de patrundere ridicata si uscare rapida. Ideala in combinaţie cu vopseaua lavabila hidroizolantă Flexcoat, pentru suprafetele peretiilor exterior si interior. Înaintea aplicării produsului Flex Primer 20Kg, acesta se omgenizeaza si aplicarea se face in 1-2 straturi in functie de gradul de absortie al suportului, fara sa formeze pelicula lucioasa la suprafata. Se poate aplica cu pensula, rola de trafalet sau prin pulverizare. Produsul nu se aplică pe straturi de vopsea pe baza de solvent, zugraveli de var sau huma. După uscare, amorsa nu trebuie sa formeze pelicula lucioasa. In cazul in care s-a format aceasta trebuie slefuita. În combinaţie cu vopseaua hidroizolantă flexibilă Flexcoat, constituie un sistem excelent pentru hidroizolarea zidurilor.

Ca amorsa gata preparata, pentru a asigura aderenta vopselelor pe baza de apa pe suporturi din beton, tencuiala, gips carton, suporturi poroase, precum suprafete din beton, zidarie, tencuiala si pe placi aglomerate. Reduce absortia apei de catre placile de gips carton sau placile aglomerate pe care urmeaza sa se aplice adezivi pentru placi ceramice. Culoare: alb. Consum: 5-10mp./1kg. Ambalaj: bidon 20Kg.

Informații suplimentare

Greutate 20 kg