Isoflex Aegean 25Kg

608,00 lei TVA inclus

Membrană hidroizolantă lichida elastomerică, pensulabila pentru terase. Pe baza de apa, asigură un grad înalt de alb și durabilitate.

Fisa Teh. Isoflex Aegean

În stoc

SKU: Aae/25 Categorie:

Descriere

Isoflex Aegean 25Kg, membrană hidroizolantă lichida elastomerică, pensulabila pentru terase. Pe baza de apa, asigură un grad înalt de alb și durabilitate. După aplicare formează o membrană hidroizolantă continuă, fără rosturi sau îmbinări, foarte elastică, permeabilă la vapori și durabilă. Poate fi folosit ca vopsea de acoperire rece datorită reflexiei solare ridicată. Certificat cu marcajul CE ca acoperire pentru protecția suprafeței betonului, în conformitate cu EN 1504-2.
Isoflex Aegean 25Kg, are aderență excelentă la suport, beton, lemn, metal și orice tip de suport hidroziolant chiar și pe suporturi neregulate. Rezistență mare la intemperii și îmbătrânire -25C la +80C. Grad mare de alb pe toată durata vieții și reflexie la razele soarelui. Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii prin scăderea temperaturii la nivelul terasei. Rezistență la apă băltită.
Soluție simplă și sigură pentru hidroizolarea teraselor si acoperișurilor curbate, pentru colțurile, marginile, îmbinări între materiale diferite și fisurile izolate. Suportul trebuie să fie uscat, curat, fără grăsimi, materiale friabile sau praf. Suportul este apoi amorsat cu ISO-Primer având un consum 200 gr/mp/strat. De îndată ce amorsa s-a uscat, se aplică prin pensulare sau cu rola în două straturi. Al doilea strat aplicat încrucișat, după ce primul este uscat și accesibil.

Pe suprafețele fisurate, se recomandă armarea locală cu o bandă de fibră de sticlă lată de 10 cm de-a lungul fisurilor. În acest caz, după ce amorsa s-a uscat, se aplică un strat de-a lungul fisurilor cât încă este proaspătă. Apoi se aplică două straturi succesive încrucișate pe întreaga suprafață. Suprafața cu fisuri multe și dense, se recomandă să se armeze în întregime cu plasa fibră de sticlă lata de 100 cm. Densitate: 1.390 kg/lt. Consum: 200-250 gr/mp de lungime de fisură. Consum: 1-1,5 kg/mp/strat. Culoare: alb. Ambalaj: 25Kg.

Informații suplimentare

Greutate 25 kg