Isoflex PU 500 THIXO 25Kg

1.042,00 lei TVA inclus

Membrană PU hidroizolantă si tixotropică. Rezistențe mecanice, chimice, termice, la radiațille UV și la intemperii. Pentru suprafețe verticale, curbate și înclinate.

Fisa Tehnica ISOFLEX-PU-500-THIXO

În stoc

SKU: Sth/25 Categorie:

Descriere

Isoflex PU 500 THIXO 25Kg, membrană hidroizolantă lichidă, poliuretanică, tixotropică, monocomponentă. Are în compoziție rășini elastomerice, hidrofobe, poliuretanice de înalte rezistențe (mecanice, chimice, termice, la radiațille UV și la intemperii). Datorită tixotropiei, este recomandat pentru aplicații pe suprafețe verticale, curbate și înclinate. Formează un strat uniform, flexibil, hidroizolant, permeabil la vapori fără rosturi sau îmbinări si o membrană etanșă. Oferă aderență excelentă la diferite suporturi, cum ar fi betonul, mortare de ciment, gipscarton, metal, lemn și la majoritatea acoperirilor hidroizolante chiar și pe suporturi neregulate.

Isoflex PU 500 THIXO 25Kg, adecvat pentru hidroizolarea acoperișurilor înclinate, terase și balcoane, ca membrană hidroizolantă expusă. Plăci de gips carton și betopan. Sub straturile de plăci ceramice din băi, bucătării, balcoane și terase, atât timp cât pe ultimul strat se difuzează nsip de cuarț. Sub plăci termoizolante pe terase. În lucrările de construcție, autostrăzile, tabliere de pod, tunele etc. Fundații. Straturi vechi de membrane bituminoase. Spumei poliuretanice.
Suportul trebuie să fie uscat, fara grăsimi, particule friabile sau praf.
Cavitățiile si fisurile mari în beton trebuie reparate în avans si sigilate cu masticuri de etanșare poliuretanice Flex PU-30S sau Flex PU-50S. Suprafețe cu conținut de umiditate <4%, trebuie tratate cu amorsa Primer-PU 100, umiditate mai mare de 4% trebuie tratate cu amorsa poliuretanică Primer-PU 140. Suprafețele netede și neabsorbante, precum și suprafețele acoperite cu membrane bituminoase sau alte tipuri de straturi hidroizolante mai vechi, trebuie amorsate cu grund Epoxyprimer 500, diluat cu apă până la 30%. Vopseaua se aplică în 24-48 de ore de la amorsare si daca conținutul de umiditate din suport scade sub 4%. Suprafețe metalice trebuie să fie uscate și stabile, fără praf, grăsimi si rugină. Suprafețele metalice sunt acoperite cu anticoroziv Epoxycoat-AC în 1-2 straturi.
Amestecarea se face ușor până devine omogen. Agitarea excesivă trebuie evitată, pentru a preveni antrenarea aerului în material. Hidroizolarea totală a suprafeței se aplică cu pensula sau cu rola în 2 straturi. În cazul fisurilor dense, să armați cu plasa de 100 cm lățime de țesătură poliesterică. Culoare: alb. Densitate: 1,420 kg/Lt. Consum: 1-1,5 kg/ mp/ strat. Ambalaj: 25Kg.

Informații suplimentare

Greutate 25 kg