Isoflex PU560 BT 40Lt

1.405,00 lei TVA inclus

Membrana hidroizolanta poliuretanic-bituminoasa pensulabila. Pentru fundatii, terase verzi, rezervoare apa nepotabila si canale irigatii.

Fisa Tehnica Isoflex PU 560 BT

În stoc

SKU: S240/40 Categorie:

Descriere

Isoflex PU560 BT 40Lt, membrana hidroizolanta bicomponenta, poliuretanic-bituminoasa lichida si pensulabila. Pentru hidroizolarea constructiilor subterane mai ales fundatiile constructilor, terase verzi, rezervoare de apa nepotabila, canale de irigatii, sub placi ceramice in bai, terase, bucatarii si sub placi termoizolante de polistiren pe terase. Isoflex PU560 BT 40Lt, compus din rasini poliuretanice hidrofobe (componenta A) si bituminoase (componenta B). Membrana formata hidroizolanta si impermeabila prezinta o elasticitate ridicata si rezistenta mecanica si chimica excelenta. Este o membrana continuă elastică etansa, fara imbinari sau rosturi. Are aderență excelentă la diferite suporturi, cum ar fi beton, sape de ciment, metal, lemn, membrane bituminoase si pe suporturi cu imperfectiuni in straturi groase. Este usor de amestecat si se usuca rapid cu o capacitate de etanseizare a fisurilor. Poate fi folosita si pentru a sigila rosturi sau imbinari.

Orice imperfectiuni existente in beton trebuie sa fie reparate, inainte de aplicare. Fisurile severe din suport sa fie amorsate local si dupa 2-3 ore (in functie de conditiile meteorologice). Trebuie sigilate cu masticuri de etansare poliuretanice Flex-PU 30S sau Flex-PU 50S. Betonul si alte suprafete absorbante trebuie sa fie tratate cu amorsa poliuretanica Primer-PU100. Suprafetele cu umiditate vor fi tratate cu amorsa speciala poliuretanica bicomponenta Primer-PU 140. Culoare: negru. Consum: 1-1,5Lt./mp./strat. Ambalaj: 40Lt.(A+B).

Informații suplimentare

Greutate 40 kg