Isolac BT ALU 17Kg

577,00 lei TVA inclus

Acoperire de aluminiu cu reflectanță solară de protecție, format din pigmenți de aluminiu, rășini adezive, solvenți aromatici și bitum.

Fisa tehnica ISOLAC BT ALU

În stoc

SKU: SALU17 Categorie:

Descriere

Isolac BT ALU 17Kg, acoperire de aluminiu cu reflectanță solară de protecție, alcătuit din pigmenți de aluminiu, rășini adezive speciale, solvenți aromatici și bitum. Prezintă proprietăți reflective ridicate, permeabilitate scăzută la apă și aderență excelentă la o multitudine de suporturi. Adecvată ca strat final de protecție sub formă lichidă, peste membrane bituminoase, materiale bituminoase și alte suprafețe din beton, metal, sticlă, lemn, piatră și poliuretan. Este folosit ca o acoperire reflectantă împotriva razelor solare, în special pentru protecția membranelor bituminoase împotriva radiațiilor ultraviolete. Nu este potrivit pentru aplicații pe polistiren. Reflectă lumina solară, astfel încât reduce temperatura suportului.

Isolac BT ALU 17Kg, poate fi aplicat pe suprafețe metalice, pentru a le proteja de rugină. Poate fi folosit chiar și ca un colorant pentru vopsea, de culoare argintie. Înainte de utilizare, se cureța suportul de materiale în putrefacție, praf, grăsimi, uleiuri sau alte deșeuri. Suportul nu trebuie să prezinte urme de umiditate. Poate fi aplicat cu bidineaua sau rola. Nu trebuie să se insiste foarte mult pe întinderea materialului, deoarece acesta conține solvenți, care pot afecta suprafețele de bitum. Pe suportul poros, se recomandă aplicarea lacului bituminos Isolac BT.  Materialul se agită des deoarece, datorită greutății specifice mari ale aluminiului, acesta poate să decanteze. Daca se aplică airless trebuie folosită o masca. Aplicat în spații închise, trebuie o aerisire corespunzătoare. Culoare: argintiu. Consum: 150-200 gr / mp /strat. Ambalaj: galeta 17 Kg.

Informații suplimentare

Greutate 17 kg