Isomac 5Kg

118,00 lei TVA inclus

Mastic bituminos de etansare si astupare, pentru rosturile betoanelor, fisurilor, hidroizolatie la jgheaburi si aticuri.

Fisa tehnica Isomac

În stoc

SKU: S1018/5 Categorie:

Descriere

Isomac 5Kg, mastic bituminos de etansare cu o aderenţă excepţională la suport şi mare elasticitate chiar şi la temperaturi foarte scăzute. Este utilizat pentru colmatarea rosturilor la suprafetele orizontale si verticale, la rosturile betoanelor rutiere, astuparea fisurilor fine, hidroizolatie in cazuri dificile, la jgheaburi si aticuri. Ca si pentru reparatii la acoperiri bituminoase Isomac 5Kg, se aplică uşor cu şpaclul la rece. La rosturile orizontale cu lungime mare poate fi diluat cu benzina si poate fi turnat direct din recipient. Masticul incepe sa se inchege dupa 24 de ore. Pierderea de volum ce poate fi observata din cauza evaporarii solventilor va fi completata cu acelasi material a doua zi dupa aplicarea initiala. Pentru rosturile betoanelor rutiere dupa aplicarea Isomac se presara deasupra nisip. Formă: mastic. Greutate specifică si densitate: 1,4 Kg./Lt.

Rezidul de distilare: 80-85%. Curăţarea uneltelor: uneltele trebuie să fie curăţate cu grijă imediat după utilizare cu benzină sau diluant. Masticul Isomac se aplică uşor cu şpaclul, la rece. Masticul incepe sa se inchege dupa 24 de ore. Pierderea de volum ce poate fi observata, din cauza evaporarii solventilor, va fi completata cu acelasi material a doua zi dupa aplicarea initiala. Pentru rosturile betoanelor rutiere, dupa aplicarea Isomac se presara deasupra nisip. Ambalaj: 5Kg. Culoare: negru. Consum: 1,3 Kg./lit.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg