Isomat Acryl Profesional 9Lt

205,00 lei TVA inclus

Vopsea lavabilă albă pentru exterior si interior. Ideală pentru profesionişti, utilizata pentru acoperirea suprafețelor noi sau vechi.

Fisa Tehnica Acryl Professional

În stoc

SKU: S208/9 Categorie:

Descriere

Isomat Acryl Profesional 9Lt, vopsea lavabilă albă pentru exterior si interior. Ideală pentru profesionişti, utilizata pentru acoperirea suprafețelor noi sau vechi, putere mare de acoperire, rezistenţă la spălare şi durabilitate la conditiile atmosferice. Isomat Acryl Profesional 9Lt, este destinat utilizării în exterior pe suprafeţe noi sau vechi, pe toate materialele de construcţii obişnuite, beton, tencuială, cărămidă, lemn, azbociment si vopsea veche. Înaintea aplicării produsului, acesta se omogenizează cu un mixer. Aplicarea se face în două straturi cu pensula, rola trafalet sau mecanizat prin pulverizare. Pentru primul strat, produsul se dilueaza cu apă curată în proporţie de cca 10%, iar pentru al doilea strat, produsul se aplică nediluat sau diluat cu maxim 5% apă curată. Suportul trebuie să fie stabil, curat, uscat şi lipsit de grasimi sau praf. Fisurile sau rosturile se sigilează cu masticul acrilic Isomastic-Α. Imperfecţiunile din beton se repară cu unul din mortarele Durocret, Planifix sau Planifix-Fine.

Eventualele reabilitări ale tencuielilor se fac cu mortarele gata preparate Unicret si Unicret Fast. Pentru chituirea şi şpăcluirea suprafeţelor se utilizeaza gletul Stuccocret Plus. La suprafetele vopsite in prealabil, testam calitatea vopselei vechi si in cazul in care aceasta nu este buna vopseaua veche se indeparteaza complet. Culoare: alb. Consum: 12-16 mp./Lt./strat. Ambalaj: galeata 9Lt. =( 14,40Kg.)

Informații suplimentare

Greutate 9 kg