Isomat PU-Foam Profi LE 750ml

32,00 lei TVA inclus

Spumă poliuretanică pentru pistol, cu expandare redusă. Aderenţă excelentă la umezeala pe lemn, beton, piatră si metal.

Fisa Tehnica pu Foam Proffesional LE

 

În stoc

SKU: SPU750 Categorie:

Descriere

Isomat PU-Foam Profi LE 750ml, spumă poliuretanică monocomponentă pentru pistol, cu expandare redusă si care polimerizează în prezenţa umidităţii atmosferice. Aderenţă excelentă la cele mai multe materiale. Izolaţie termică şi acustică ridicată, rezistenţă la umezeală si la îmbătrânire. Isomat PU-Foam Profi LE 750ml, are aderenţă excelentă la lemn, beton, piatră si metal. Utilizată pentru montarea ferestrelor şi uşilor, umplerea orificiilor, astuparea găurilor în materialele izolante si pentru umplerea golurilor din jurul trecerii conductelor prin ziduri.
Caracteristici tehnice: bază poliuretan. Densitate: 18-20 kg/mc. Stabilitate termică a spumei polimerizate: -55C +100C. Timp de întărire: 1h / umiditate relativă 93%,18h / umiditate relativă 15% max 24h. Comportament la foc (DIN 4102): Β3.
Mod de utilizare: Suportul trebuie să fie lipsit de praf, materiale friabile sau uleiuri. Udarea uşoară a suprafeţei cu apă îmbunătăţeşte aderenţa provizorie a spumei pe timpul aplicării.
Aplicarea: Flaconul trebuie agitat înaintea utilizării si pe timpul aplicării flaconul se ţine în poziţie răsturnată. Trebuie lăsat un spaţiu liber pentru expandarea spumei.
Temperatura minimă la aplicare este de +5C. Nu va fi depozitată la temperaturi mai mari de +50C. Suprafaţa pe care se aplică poate fi umedă, dar nu acoperită cu gheaţă. Flacoanele vor fi depozitate numai verticale. Consum: Un flacon produce până la 40-45 de litri de spumă polimerizată. Culoare: galbena. Ambalaj: flacon de 750 ml. Comanda numai la bax (12 tuburi).

Informații suplimentare

Greutate 0750 kg