Isomat Silicone 3Lt

154,00 lei TVA inclus

Vopsea lavabila siliconică impermeabilizanta, de calitate superioară pe bază de rasini siliconice si acrilice pentru exterior.

Fisa tehnica Isomat Silicone

În stoc

SKU: S-SL/3 Categorie:

Descriere

Isomat Silicone 3Lt, vopsea lavabila siliconică de calitate superioară pe bază de rasini siliconice si acrilice din noua generatie pentru utilizare in spatii exterioare. Isomat Silicone 3Lt, este o lavabila puternic hidrofuga, are o mare putere de acoperire, foarte rezistenta la conditiile atmosferice si in timp. Este superioara vopselelor acrilice conventionale dat fiind faptul ca impermeabilizeaza suprafata, o protejeaza impotriva dezvoltarii mucegaiului si in acelasi timp permite o buna respiratie a acesteia. Este ideala pentru suprafetele cu umezeala ridicata si conditii atmosferice extreme. Isomat Silicone este recomandata si pentru restaurarea cladirilor istorice si a celor protejate prin lege. Prezinta aderenta puternica la orice suport nou sau vechi precum tencuiala, beton si lemn. Are o buna lucrabilitate si se usuca repede. Permite respiratia cladirii. Confera o suprafata finala cu aspect mai ireprosabil. Suportul trebuie să fie uscat şi lipsit de grăsimi, materiale friabile si praf.

Fisurile sau rosturile se umplu cu masticul acrilic Isomatic-A. Imperfectiunile din beton se repara cu mortarul de ciment cu rasini Durocret, iar la betonul aparent cu chiturile de ciment Planifix sau Planifix Fine. Eventualele reabilitări ale tencuielilor se fac cu mortarele gata preparate Unicret si Unicret Fast.
Culoare: alb şi alte culori selecţionate din paletarul Isomat Color System. Consum: circa 12mp./ Lt./strat.  Ambalaj: galeata 3Lt.(4,5Kg).

Informații suplimentare

Greutate 3 kg