Multifill Elastic 280ml

29,00 lei TVA inclus

Silicon pentru chituirea rosturilor intre plăci, elasticitate mare, aderenţă perfectă la suport, rezistenţă la umezeală si la variaţiile de temperatură.

Fisa tehnica Multifill Elastic

În stoc

SKU: S69/280 Categorie:

Descriere

Multifill Elastic 280ml, silicon monocomponent indicat pentru chituirea rosturilor intre plăci. Are o elasticitate mare, aderenţă perfectă la suport şi rezistenţă la umezeală, la variaţiile de temperatură (de la -40C până la +150C), ca şi la influenţa condiţiilor meteo. Adecvat pentru rosturi cu lăţimea de 3-40 mm. Este utilizat pentru rostuirea plăcilor de faianţă şi gresie de orice tip, pe suprafeţe diverse şi în special acolo unde cerinţele de elasticitate sunt deosebit, de ridicate de exemplu rosturi de dilatare. În cazul aplicării pe pietre naturale sau artificiale cum ar fi marmura si granit vă rugăm să contactaţi Departamentul de Asistenţă Tehnică al Isomat.

Multifill Elastic 280ml, adecvat pentru spaţii interioare sau exterioare. Rostul trebuie să fie uscat, curăţat de praf, materiale friabile sau uleiuri. Pentru evitarea murdăririi nedorite a marginilor rosturilor, se recomandă montarea unei benzi de hârtie autocolantă de-a lungul acestora. Rostul trebuie să fie uscat şi curăţat de praf, materiale friabile, uleiuri si resturi de materiale. Pentru evitarea murdaririi nedorite a marginilor rosturilor, se recomanda montarea unei benzi de hartie autocolanta de a lungul acestora. Culoare: White, Light Grey, Grey, Dark Grey, Anemone, Bahama Beige, Caramel, Black, Brown, Light Brown. Consum: rost 5mm x 5mm: 1 tub/11ml. de rost. Ambalaj: tub 280 ml. Comanda minima 6 tuburi.

Informații suplimentare

Greutate 0,280 kg