Nano Seal 5Kg

107,00 lei TVA inclus

Solutie impermeabilizanta cu penetrabilitate ridicata pentru suprafete poroase, le protejeaza de umezeala si saruri, eliminand aparitia mucegaiului.

Fisa Tehnica Nano Seal

În stoc

SKU: S0228/5 Categorie:

Descriere

Nano Seal 5Kg, este o dispersie apoasă pe bază de răşini, impermeabilizant cu penetrabilitate deosebit de ridicata datorita structurii sale nanomoleculare. Se aplica pe suprafete poroase pe care le protejeaza de umezeala si de formarea sarurilor. Eliminand in acelas timp aparitia fungilor si a mucegaiului. De asemenea produsul poate fi utilizat ca intaritor de suprafata pentru stabilizarea suporturilor friabile. Dupa uscare este transparent si poate fi vopsit. Nano Seal 5Kg, este utilizat pentru a proteja de umezeala si de aparitia sarurilor pe suporturile poroase. Pe suprafetele de beton, zidarie de caramida, tencuiala, rigips, pal, si acoperiri alei cu pietre naturale. Are posibilitatea sa stabilizeze suprafetele casante precum tencuielile subrede si friabila. Este indicat pentru spatii interioare si exterioare. Nano-Seal, este utilizat pentru a proteja de umezeala si de aparitia sarurilor pe suporturile poroase. De asemenea are posibilitatea sa stabilizese suprafetele casante, precum tencuielile subrede. Suportul trebuie să fie uscat şi complet lipsit de praf, grăsimi sau murdărie.

După uscare, Νano-Seal este aproape transparent. Drept urmare, daca nu se intentioneaza sa fie acoperit, se va testa inaintea aplicarii, deoarece poate schimba aspectul suprafetei. Este indicat pentru spatii interioare si exterioare. Culoare: albastru (transparent dupa uscare). Consum: 100-200mg./mp. (preferabil aplicat 2 maini). Ambalaj: bidon 5Kg.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg