Primer PU 150 4Kg

310,00 lei TVA inclus

Grund poliuretanic, alifatic, transparent si monocomponent. Asigura aderența membranelor poliuretanice transparente pe suport poros și absorbant.

Fisa tehnica Primer PU150

În stoc

SKU: PU15/4 Categorie:

Descriere

Primer PU 150 4Kg, grund poliuretanic, alifatic, transparent si monocomponent. Utilizat pentru a asigura aderența membranelor poliuretanice transparente pe suporturi poroase și absorbante, cum ar fi betonul, pardoseli industriale si șape.
Amorsă poliuretanică alifatică monocomponentă asigură aderența membranelor poliuretanice transparente pe suporturi absorbante și poroase. Este stabilă la radiațiile UV și nu se îngălbenește. Domenii de aplicare pe diferite suporturi cum ar fi beton, pardoseli industriale pe bază de ciment, mortar de ciment și șape. Formă prepolimer poliuretan. Densitate: 930gr/Lt. Succesiunea straturilor: după 3-4 ore (la+23C). Mod de utilizare: Suprafața suportului trebuie pregătită să fie uscată, fără praf, grăsime sau murdărie. Aplicarea Primer PU 150 4Kg, se omogenizează bine și se aplică uniform pe suport cu o pensula, rolă sau prin pulverizare. După 3-4 ore, poate fi aplicat hidroizolantul poliuretanic lichid transparent care formează membrană. Consumeste de 200-300 gr/ mp/strat si depinde de gradul de absorbție al suportului. Depozitare si termenul de valabilitate în recipiente sigilate este de cel puțin 9 luni, în condiții ferite de îngheț și în spații uscate. Temperatura în timpul aplicării și întăririi produsului trebuie să fie între +5C +35C. Ambalajul care a fost deschis trebuie folosit imediat și nu poate fi resigilat. Primer-PU 150 este destinat numai pentru uz profesional. Produsul gata de utilizare Primer PU 150 conține maximum 750 gr/Lt COV. Consum: 200-300 gr/mp/strat. Culoare: transparent. Ambalaj: cutie metalica 4Kg.

Informații suplimentare

Greutate 4 kg