PS 20 20Lt

622,00 lei TVA inclus

Impermeabilizant siliconic impotriva efectul ploii la pietre, rosturi, cărămidă aparentă, ţiglă ceramica si beton aparent.

Fisa Tehnica PS 20

În stoc

SKU: S207/20 Categorie:

Descriere

PS 20 20Lt, solutie siliconică transparentă cu solvenţi, utilizată impotriva efectul ploii ca impermeabilizant a suporturilor anorganice. Oferă o protecţie îndelungată. Este permeabil pentru vapori şi permite respiraţia elementelor de construcţie. Nu creează peliculă pe suprafeţele pe care se aplică şi în felul acesta nu le schimbă aspectul. Fereşte suprafeţele pe care se aplică de apariţia unor eflorescenţe provocate de săruri, de influenţa îngheţului şi a poluării. Impiedicâ absorbirea apei din precipitaţii şi a noxelor din atmosfera. Este adecvat pentru suporturi cu alcalinitate. Oferă eficienţă maximă imediat după aplicare. PS 20 20Lt, se aplică pe suprafeţe diverse, piatră naturală sau artificială, tencuială nevopsită, zidărie aparentă, cărămidă decorativă, ţiglă, plăci ceramice si beton aparent. Pentru protecţia acestora contra precipitaţiilor atmosferice. De asemenea este adecvat pentru impermeabilizarea rosturilor dintre plăci.

Suprafeţele pe care urmează să fie aplicat produsul PS-20 trebuie să fie curate, uscate şi să aibă porii deschişi. Aplicarea produsului se face prin pulverizare, cu pensula sau trafaletul. De regula sunt suficiente unu sau doua straturi. Al doilea strat urmeaza in timp ce primul este inca umed. Impermeabilizarea este mai eficienta pe suprafetele inclinate, care nu retin apa. Fereşte suprafeţele pe care se aplică de aparitia unor eflorescente de saruri. Culoare: transparent. Consum: 200-400ml./mp. Ambalaj: cutie 20Lt.

Informații suplimentare

Greutate 20 kg