Thixophalte 310ml

Mastic bituminos negru pentru lipire si etansare la rece. Elasticitate si aderenta mare. Rezistentă la prezenta permanentă a apei.

Fisa Tehnica Thixophalte

SKU: Sbt/310 Categorie:

Descriere

Thixophalte 310ml, mastic bituminos, elastoplastic pentru lipire si etansare (colmatare). Aplicare la rece, pe bază de bitum modificat de înaltă calitate si de materiale elastomerice. Contine si aditivi chimici, filere speciale si o cantitate mică de solvent neinflamabil. Conferă o elasticitate mare si permanentă, etansare (colmatare) perfectă si o rezistentă la prezenta permanentă a apei. Are o aderentă excelentă la o mare diversitate de suporturi, precum si la suporturi umede chiar si sub apă.
La terase: reparatii generale ale acoperirilor asfaltice (membrane bituminoase), lipirea membranelor bituminoase si lipirea plăcilor termoizolante. La constructii: etansarea rosturilor pe suprafete verticale sau înclinate, din beton, cărămidă sau metal. La lucrări hidraulice: etansarea rosturilor si fisurilor din canale, jgheaburi, precum si etansarea rosturilor de dilatatie sub apă.
Formă: mastic tixotropic elastoplastic. Densitate: 1,38 kg./lit. la +20C. Timp de întărire: 1-10 zile, în functie de suport. Formarea membranei superficiale: după 30 min.
Materialul prezintă stabilitate absolută la temperaturi de la -35ºC până la +110ºC. Pregatirea suportului: formarea unui rost deschis, fara praf si materiale friabile.

Thixophalte 310ml, se aplică la rece, cu pistolul de mână (ambalaj flacon) sau cu spaclul. Vârful diuzei de evacuare trebuie să fie tot timpul curat, pentru asigurarea unui debit stabil al materialului si a unei suprafete netede a finisajului. Uneltele pot fi curătate mecanic. Resturile de material pot fi curătate cu ajutorul unui solvent SM-12. Culoare: negru. Consum: 1,4kg./lit. de volum de rost. Ambalaj: flacoane de 310ml. Comanda minima: 3 tuburi.

Informații suplimentare

Greutate 0310 kg