Conditii generale de utilizare a site-ului samcoestate.ro

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 Accesul si utilizarea paginiilor samcoestate.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil.

 Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii samcoestate.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale.

 Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

 Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor Samco Estate SRL si nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

 Astfel, Samco Estate SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 Toate informatiile continute în acest site sunt proprietatea Samco Estate SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

 Samco Estate SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

 Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Samco Estate SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina principala a site-ului, pentru a se informa atât asupra produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.  Când prin intermediul site-ului, va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta, cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor dvs.

Aveti nevoie de ajutor?