Banda Bituminoasa AL-Rosie10cmx10m

64,00 lei TVA inclus

Bandă bituminoasă de etanșare, auto-adezivă, laminată cu film roșu de aluminiu.

În stoc

SKU: S/AL10 Categorie:

Descriere

Banda Bituminoasa AL-Rosie10cmx10m, bandă bituminoasă de etanșare, auto-adezivă, laminată cu film roșu de aluminiu. Utilizată în principal pentru hidroizolarea și etanșarea detaliilor complexe din acoperișuri și terase. La coșuri de fum, ventilații, etc. De asemenea, este potrivită pentru reparații la țigle sau coame. Bnda Bituminoasa este autoadezivă, o membrană hidroizolatoare elastomerică bituminoasă, cu amestec asfaltic din bitum de rafinărie, material elastomeric (SBS) și aditivi corespunzători. Membrana are ca armare fibre de sticla. Suprafața superioară este acoperită din folie de aluminiu, în timp ce fundul este acoperit dintr-o folie specială de plastic siliconizat care se îndepărtează în timpul aplicării.
Banda Bituminoasa AL-Rosie10cmx10m, folosit pentru reparații la hidroizolarea acoperișului. La ferestrele de acoperiș, luminatoare si cosuri de fum, in rosturi sau fisuri, in puturi sau conducte. Se aplica pe substraturi precum beton, metal si lemn. Etanșare absolută, bună rezistenţă la acizi şi alcaline. Folie de aluminiu cu capacitate de adeziv excelentă. Protecție excelentă împotriva radiațiilor UV si crește durata de viață a benzii. Rezistenta la rupere cu cui (vertical): 100 N. Permeabilitatea apei. Flexibilitate la temperatura scazuta -25C si rezistenta la temperatura ridicata +90C. Rezistenta statica la o sarcina de 20Kg.
Suprafata aplicată banda de etanșare trebuie sa fie curata, uscata, neteda și fără praf. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru instalarea acestei benzi de etanșare. Desfășurați banda până lungimea dorită. Începeți să îndepărtați filmul de silicon care acoperă partea sa adezivă și instalați banda de etanșare. Apăsați cu o rolă sau cu o cârpă pentru a evita captarea bulelor de aer. Când conectați două filme, utilizați cel puțin suprapunerea 5 cm. Grosime: 1,4 mm. Ambalaj: 10cm x 10ml. Comanda minima 6 role.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg