Fix Rapid 4Kg Isomat

32,00 lei TVA inclus

Ciment cu priză rapidă pentru reparații rapide, fixări, ancorări, astupări cavități sau găuri cu durabilitate şi folosirea imediată.

Fisa Tehnica FIX-RAPID

În stoc

SKU: Sfix.4 Categorie:

Descriere

Fix Rapid 4Kg Isomat, ciment cu priză rapidă pentru reparații rapide, fixări, ancorări, astupări cavități sau găuri. In general oriunde suprafața necesită durabilitate şi folosirea imediată. Ciment cu priză rapidă pentru ancorări. Reacţia prizei începe imediat după adăugarea apei.
Fix Rapid 4Kg Isomat, este utilizat pentru consolidări rapide sau reparaţii, ancorări, astupări de găuri. Ideal în situaţiile în care se cere rezistenţă mare şi rapiditatea lucrărilor. Poate fi aplicat în mod egal pe pardoseli, ziduri sau tavane, în spaţii interioare şi exterioare. Necesar de apă 30% din greutatea Fix Rapid.
Începutul prizei la 2 min si terminarea prizei la 3 min. Suportul trebuie să fie lipsit de praf, grăsimi si materiale friabile. Înaintea aplicării, suprafaţa suportului va fi udată bine. Se adaugă progresiv în apă şi se amestecă repede, până la formarea unei mase omogene, adecvată pentru lucrări de reparaţii sau consolidări. Timpul de amestec nu va depăşi un minut. Se recomandă amestecul unor cantităţi mici de fiecare dată, dat fiind timpul scurt de lucrabilitate al materialului.
Temperatura aplicării trebuie să fie de minimum +5C. Suprafeţele metalice care vor veni în contact vor fi protejate anticorosiv. În cazul unor lucrări extinse sau al unor aplicaţii cu grosimi mari, poate fi amestecat cu 1-3 părţi de nisip, la volum, înaintea adăugării apei. În acest caz se observă o uşoară creştere a timpului de priză.
De asemenea, adăugarea de ciment comun întârzie timpul de priză al materialului. Se recomandă ca pe timpul aplicării să folosiţi mănuşi. La materialul care a făcut priză sau a început priza nu mai poate fi adăugată apă. După terminarea lucrărilor, uneltele vor fi curăţate cu apă. Produsul conţine ciment, care are o reacţie alcalină cu apa şi este clasificat ca iritant.  Culoare: gri. Consum: 1,6 kg pentru prepararea 1 lit de amestec uscat. Ambalaj: 4Kg.

Informații suplimentare

Greutate 4 kg