Isoflex PU500 DTL 5Kg

273,00 lei TVA inclus

Membrana hidroizolanta PU pensulabila pentru hidroizolarea imbinarilor la terase, conducte, acoperisuri, jgheaburi si coșuri.

Fisa Tehnica Isoflex PU 500 DTL

În stoc

SKU: S0226/5 Categorie:

Descriere

Isoflex PU500 DTL 5Kg, membrana hidroizolanta poliuretanica lichida monocomponenta, pensulabila. Armata cu fibre pentru hidroizolarea detaliilor si imbinarilor perete-pardoseala. Ideala pentru terase si acoperisuri, conducte, jgheaburi, ventilații, unități de climatizare, coșuri de fum si sisteme fotovoltaice solare. Are in compozitie rasini elastomerice hidrofobe poliuretanice cu rezistenta mecanica, chimica, termica si la conditiile meteo. Isoflex PU500 DTL 5Kg, are in plus urmatoarele proprietati: Formeaza o membrana etansa uniforma elastica rezistenta la apa si la vapori, fara rosturi sau imbinari. Aderenta excelenta la diferite suporturi: betonul, sapa de ciment, lemn, metal, membrane hidroizolante vechi și pe suporturi neregulate. Suportul trebuie să fie uscat, fara grăsimi si alte reziduri. Orice cavități existente în beton trebuie reparate în avans. Fisurile mari din suport se amorsează local și dupa 2-3 ore in functie de conditiile meteorologice, trebuie sigilate cu masticuri poliuretanice.

Se recomandă amestecarea usoara cu o bagheta din lemn sau metal pana cand devine omogen. Agitarea excesiva trebuie evitata, pentru a preveni antrenarea aerului in material. Isoflex PU 500 DTL se aplica cu peria in 2 straturi. Primul strat este aplicat la 2-3 ore dupa amorsare si in timp ce Primer PU 100 este inca lipicios. Cel de al doilea strat trebuie aplicat dupa 16-36 ore, in functie de conditiile meteo. Culori: alb, gri. la comandă alte culori (cantitate minimă 200kg). Densitate: 1,4 Kg./ Lt. Consum: 1-1,5 kg./mp. Ambalaj: cutie 5Kg.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg