Mapegum WPS 10Kg Mapei

295,00 lei TVA inclus

Membrană lichidă cu uscare rapidă pentru hidroizolarea la interior a spațiilor umede, băi, cabine de duș, înainte de montajul plăcilor ceramice.

Fisa Tehnica Mapegum WPS

În stoc

SKU: Swps10 Categorie:

Descriere

Mapegum WPS 10Kg Mapei, membrană lichidă cu uscare rapidă pentru hidroizolarea la interior a suprafețelor spațiilor umede (băi, cabine de duș) înainte de montajul plăcilor ceramice. Hidroizolarea suprafetelor pe pardoseli si pereti la interior, suprafete ce nu sunt supuse la infiltratii de umiditate prin capilaritate sau in imersie permanenta in apa. Mapegum WPS 10Kg Mapei, membrana flexibila anti-fractura. Se aplica inainte de montarea placilor ceramice sau din piatra naturala. Poate fi utilizata pe urmatoarele: panouri din gips carton, tencuieli pe baza de ipsos sau ciment, zidarie din BCA si placaje marine; suporturi pe baza de ciment, anhidride, lemn, magnezita sau placaje ceramice si din piatra naturala existente, tratate in prealabil cu amorsa Eco Prim T. Gata de utilizare. Aplicare rapida. Imbracamintile de pardoseli pot fi montate dupa 12 ore. Nu necesita armare. Hidroizolarea peretilor si pardoselilor la bai sau cabine de dus, inaintea montarii placilor ceramice, din piatra naturala sau a mozaicurilor. Hidroizolarea peretilor sau pardoselilor din bucatarii si a blaturilor inaintea montarii placilor ceramice sau din piatra naturala.
Mapegum WPS este o pasta monocomponenta gata de utilizare,  pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa. Datorita consistentei tixotropice, Mapegum WPS se aplica usor atat pe suprafete orizontale, cat si inclinate sau verticale, se transforma intr-o membrana flexibila,
nelipicioasa, rezistenta la un trafic pietonal lejer.
Suportul sa fie solid și curatati mucegaiul, portiunile friabile si uscate. Se recomanda utilizarea unei benzi din cauciuc cum ar fi Mapeband, Mapeband PE 120 sau Mapeband Easy pentru realizarea de rosturi elastice între pereti si pardoseala, inainte de aplicarea Mapegum WPS. Poate fi aplicat cu o spatula, un trafalet sau cu o pensula, se aplica uniform in straturi subtiri. Asteptati pana ce primul strat este uscat inainte de aplicarea in cruce a straturilor urmatoare (1-2 ore. Consumul: 1,2 kg /mp in doua straturi, egal cu 0,8 mm grosime. Culoare: gri. Ambalaj: galeata 10Kg.

Informații suplimentare

Greutate 10 kg