Multifill Smalto 1-8mm

36,00 lei TVA inclus

Chit de rosturi pe bază de ciment îmbunătăţit cu rasini polimerici si rezistenţa mecanica cu stabilitate cromatică excelentă a culori.

Fisa tehnica Multifill Smalto 1-8mm

În stoc

SKU: S-0511/4 Categorie:

Descriere

Multifill Smalto 1-8mm, chit de rosturi color pe bază de ciment, îmbunătăţit cu rasini polimerici. Caracterizat de rezistenţe mecanice ridicate, stabilitate cromatică excelentă a culorii şi hidrofobie crescută. Conţine componente bacteriostatice speciale, care nu permit dezvoltarea bacteriilor în rost. Conferă o suprafaţă finală netedă şi lucioasă. Adecvat pentru rosturi cu mărime între 1-8 mm si pentru rostuirea placilor de faianta sau gresie de orice tip, pentru spatii interioare sau exterioare. Multifill Smalto 1-8mm, se adauga în apă amestecând continuu, până la obţinerea unui amestec omogen. Se recomandă ca amestecul să se facă cu un malaxor cu turaţie redusă. Lăsăm amestecul circa 3 minute să se matureze şi amestecăm din nou. Întindem amestecul peste rosturi cu un şpaclu din cauciuc, în direcţie oblică faţă de rosturi având grijă să fie umplute rosturile pe toată adâncimea. Surplusul de material se îndepărtează după puţin timp cu un burete umed.În final curăţăm suprafaţa plăcilor cu o cârpă uscată.

În spaţiile exterioare sau atunci când temperatura este ridicată, se recomandă umezirea rosturilor după câteva ore şi după ce rostul s-a uscat. Culoare: Black, Redbrown, Brown, Light brown, Maroon, Ceramic, Dark brown, Grey blue si Lemon yellow. Consum: 0,2-2,0 kg./mp, în funcţie de dimensiunile plăcilor şi de grosimea rostului. Ambalaj: punga 4Kg.

Informații suplimentare

Greutate 4 kg