Planiseal 288 25Kg Mapei

228,00 lei TVA inclus

Hidroizolant suprafețelor interioare și exterioare, zidării și structuri din beton armat, puțuri de lift, iazuri, piscine, rezervoare, bazine si balcoane.

Fisa Tehnica Planiseal 288

În stoc

SKU: S.pl/25 Categorie:

Descriere

Planiseal 288 25Kg Mapei, mortar bicomponent pe bază de ciment pentru hidroizolarea structurilor subterane și a structurilor din beton. Pentru hidroizolarea suprafețelor interioare și exterioare ale zidăriilor și structurilor subterane din beton armat (până la o presiune maximă de 1,5 bar); puțurilor de lift; iazurilor ornamentale și piscinelor; rezervoarelor de stocare și bazinelor, balcoanelor. Nu se utilizează pe suprafețe supuse deformărilor. Planiseal 288 25Kg Mapei, pentru hidroizolarea zidariilor si structurilor din beton armat subterane. Adera foarte bine pe diferite tipuri de straturi suport: beton, tencuieli pe baza de ciment, caramida si boltari. Foarte permeabil la vaporii de apa si usor de aplicat. Este un mortar bicomponent pe baza de ciment realizat din lianti pe baza de ciment, agregate selectionate, aditivi speciali si polimeri sintetici in dispersie apoasa dupa o formula dezvoltata in Laboratoarele de Cercetare MAPEI. Cand se amesteca impreuna cele două componente, acestea formeaza un amestec fluid ce poate fi aplicat prin pulverizare sau cu o bidinea.

Acesta adera foarte puternic la suport si garanteaza o hidroizolare excelenta, inclusiv in prezenta apei cu o presiune negativa de pana la 1,5 bar. Nu se utilizeaza pentru a rezolva problema condensului la interior sau pe suprafete vopsite. Nu se amesteca cu aditivi, ciment sau agregate si nu se utilizeaza pe suprafete supuse deformarilor. Nu se adauga apa in amestec. Consum: 1.9 kg /mp /mm. Culoare: gri. Ambalaj: sac 20Kg + bidon 5Kg. (set = 25Kg).

Informații suplimentare

Greutate 25 kg