Primer GB 10Lt Isomat

Grund acrilic, pe bază de apă, gata de utilizat, pentru aplicarea pe plăci de gipscarton înaintea de vopsea lavabila.

Fisa Tehnica PRIMER-GB

SKU: Sgb/10 Categorie:

Descriere

Primer GB 10Lt Isomat, grund acrilic, pe bază de apă, gata de utilizat, pentru aplicarea pe plăci de gipscarton înainte ca acestea să fie acoperite cu vopsea acrilică lavabila. Îmbunătățește aderența vopselei pe placa de gipscarton și îmbunătățește puterea de acoperire a acesteia. Poate fi de asemenea utilizat și pe alte suprafețe absorbante, cum ar fi beton, zidărie sau tencuială.
Prezintă aderenţă foarte bună şi o mare putere de acoperire asigurând acoperirea suprafeţei chiar şi în cazul aplicării unui singur strat de vopsea şi contribuie la reducerea costului total al procesului de vopsire. Nu are miros şi este prietenos cu mediul şi cu utilizatorul.
Domenii de aplicare: Primer GB 10Lt Isomat, este utilizat ca grund gata preparat pentru asigurarea aderenţei şi îmbunătățirea puterii de acoperire a vopselelor hidrosolubile pe plăcile de gipscaron. Timp de uscare: 1 oră, la atingere. Timp pentru reluarea vopsirii: 3-4 ore. Uneltele vor fi curăţate cu apă imediat după utilizare. Pregătirea suportului: suprafaţa de grunduit trebuie să fie uscată şi complet lipsită de praf, grăsimi sau poluanţi.
Se recomandă ca şpăcluirea plăcilor de gipscarton să se efectueze cu chitul special GB-Cover.
Eventualele imperfecţiuni trebuie remediate. Aplicarea: se amestecă bine şi se aplică uniform pe suport cu pensula, cu trafaletul sau prin pulverizare, într-un strat. Dacă se doreşte o suprafaţă foarte netedă, se freacă grundul, după uscare, cu glaspapir fin. După îndepărtarea prafului poate urma aplicarea vopselei finale.

Densitate: 1,68 kg / Lt. Culoare: alb. Consum: 10-12 mp / Lt / strat. Ambalaj: galeata 10 litri.

Informații suplimentare

Greutate 10 kg